• Εκπαίδευση στη σανίδα διάσωσης Broadbeach, 2012
 • Εκπαίδευση στη διάσωση με IRB Broadbeach, 2009
 • Κατάδυση γνωριμίας Χαλκιδική 2010
 • Ναυαγοσωστική Κάλυψη Broadbeach, 2013
 • Αγώνες Ταχυπλοίας Θεσσαλονίκη 2014
 • Κάλυψη αγώνων Θεσσαλονίκη 2014

Ανθρώπινο δυναμικό

Η Ν.Α.Β.Ε. αποτελείται από άνδρες και γυναίκες επαγγελματίες, πιστοποιημένους με πτυχίο ναυαγοσώστη και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (βάση του Π.Δ. 23/2000). Οι πιστοποιημένες γνώσεις τους, η συνεχόμενη μετεκπαίδευση - εξειδίκευση τους, και η πολυετής επαγγελματική τους πείρα τούς καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, εγγυώντας την ασφάλεια των λουομένων κάθε λουτρικής εγκατάστασης. Παράλληλα, οι ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις του κλάδου, ενισχύουν και αναπτύσσουν συνεχώς το ανθρώπινο δυναμικό της Ν.Α.Β.Ε. με νέους επαγγελματίες, απόφοιτους της σχολής, εφοδιασμένους με όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες. Με γνώμονα την ασφάλεια των λουομένων, οι επαγγελματίες ναυαγοσώστες της Ν.Α.Β.Ε. εγγυώνται την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών ναυαγοσωστικής.

Οι στόχοι μας

Η Ν.Α.Β.Ε. εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονες τεχνικές εκπαίδευσης, παρέχει ολοκληρωμένους επαγγελματίες, ικανούς να εγγυηθούν την ασφάλεια στο υγρό στοιχείο, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Επιπλέον, με γνώμονα την ασφάλεια των λουομένων, γεγονός που σηματοδοτεί νέες ρυθμίσεις και οργανωτικές προοπτικές για κάθε τουριστικό οργανισμό και κάθε επιχειρηματία, στόχος μας είναι η οργάνωση και η επάνδρωση των παραλιών, καθώς και κάθε είδους λουτρικών εγκαταστάσεων. Σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις του επαγγέλματος, οι στόχοι μας εστιάζονται στην παροχή των πλέον βέλτιστων υπηρεσιών στον χώρο της ναυαγοσωστικής.

Η εταιρεία μας

Η Ναυαγοσωστική Ακαδημία Βορείου Ελλάδος ιδρύθηκε το 2003, (Απόφαση ΥΕΝ/ΓΔΛΠ/ΠΛΑ, Αριθμ. 02/2003/Αριθμ. Πρωτ. 2119.6.3/01/2003/18-7-2003) από εκπαιδευτές και επαγγελματίες ναυαγοσώστες από όλες τις μέχρι τότε σχολές, με σκοπό να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες της Ναυαγοσωστικής στην Ελλάδα. Καθώς με το νομοσχέδιο αρ. 23 του 2000, επαναπροσδιορίστηκε η υποχρεωτική παρουσία ναυαγοσώστη στις οργανωμένες παραλίες, έγινε απαραίτητη η δημιουργία μιας Ναυαγοσωστικής Ακαδημίας. Η Ν.Α.Β.Ε., με τους πιο καταρτισμένους και με 16ετή πείρα εκπαιδευτές, κατόχους πτυχίων ναυαγοσωστών από την Παγκόσμια Οργάνωση Ναυαγοσωστικής (I.L.S.), είναι έτοιμη να προετοιμάσει και να εκπαιδεύσει επαγγελματίες ναυαγοσώστες. Οι ναυαγοσώστες μας θα εγγυηθούν την ασφάλεια των λουομένων στις Ελληνικές παραλίες, εξοπλίζοντας αυτές, ταυτόχρονα, μόνο με απολύτως αξιόπιστα υλικά, που χρησιμοποιούνται από τους μεγαλύτερους ναυαγοσωστικούς οργανισμούς διεθνώς. Οι χώροι εκπαίδευσης είναι εξοπλισμένοι με τελευταίας τεχνολογίας εποπτικό υλικό, με αποκλειστικό σκοπό την καλύτερη κατάρτιση των υποψήφιων επαγγελματιών ναυαγοσωστών και την προετοιμασία τους για την σωστή αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού.

Search Our Site

Εκπαίδευση.

 • Ναυαγοσωστικής +

  Ενδιαφέρομαι να παρακολουθήσω το τμήμα: Read More
 • Ασφάλειας στο Υγρό Στοιχείο +

  Ενδιαφέρομαι να παρακολουθήσω το τμήμα: Read More
 • Α΄ Βοηθειών / Βασικής Υποστήριξης Ζωής +

  Ενδιαφέρομαι να παρακολουθήσω το τμήμα Read More
 • 1

Become a Lifeguard